fredag 18 november 2011

En härlig fredag

Det är åter helg, det är otroligt vad tiden går fort. För en gångs skull har jag inget inbokat och det är väldigt skönt. En helg med god mat och film, får det bli.
Igår var jag på strimma igen och hade ett patientsamtal. Fruktansvärt rörigt var det, men ett framsteg är ju att jag kände det på mig. Jag tror också att det var första gången jag vågade bemöta kritik som jag inte höll med om, det är också ett framsteg, fast kanske främst i min personliga utveckling. Förra terminen kunde jag inte bemöta kritik som jag inte tyckte stämde. Jag tog det bara till mig och tänkte att om handledaren säger så är det sant, men det finns ju sällan en absolut sanning. Nåja.
Idag har jag för första gången besökt stadens badhus tillsammans med trevlig vän och besökt deras romerska avdelning. Den bestod av en ganska stor bubbelpool, en vanliga bastu och en ångbastu. Det fanns även dusch, en hink med vatten i taket att hälla över sig och även bord och stolar och mer relaxstolar. Även om det inte var så mycket var det ändå mysigt och väldigt lugnt. Det var nästan bara vi där och det blev en välbehövlig lugn stund. Nu väntas BLT-sanwich, fruktsallad och en bra film tillsammans med maken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar