söndag 25 november 2012

Sittning och söndagsslappande

Det här är en väldigt trevlig helg. Till morgondagens basgrupp har vi egentligen inget vi direkt kan plugga på och det betyder att jag inte behöver sitta med näsan i böcker (även om jag skulle kunna plugga inför stadietentan...).
Igår satt jag mest och tittade på Morden i Midsomer och virkade innan  kvällens höjdpunkt: preklinsittningen. Det är fruktansvärt konstigt att vi nästan har tagit oss igenom preklin, även om det känns bra. Innan sittningen kom några vänner över för lite ostbricka och allmänt "tjôt" innan vi tog oss till sittningen.
Det blev en väldigt bra kväll med ganska god mat, trevligt sällskap och några gyckel, dvs roliga framträdanden och även en film som några hade gjort. Under hela middagen rullade ett bildspel med bilder från hela utbildningen fram till nu. Det har bara gått drygt två år sedan vi började, men de flesta har ändå förändrats en hel del sedan dess. Det hela var med andra ord väldigt lyckat. Efter middagen satt vi och pratade innan dansgolven öppnade. Tyvärr spelades det hyfsat dålig musik (inget 70-tal eller schlager här inte, utan någon form av det dunka-dunka där man inte kan urskilja var den ena sången slutar och nästa börjar. "Det var bättre förr...") och jag åkte hem, ändå nöjd med en härlig kväll med mer eller mindre hela klassen.
Nu idag tar jag det mest lugnt och fortsätter med mitt virkande, till Hollywoodversionen av The Girl With The Dragon Tattoo (där jag för övrigt tycker att stugan Mikael Blomqvist bor i är väldigt mysig). Jag har kommit upp i ungefär 140 små mormorsrutor vid det här laget, och fler lär det bli och en myssöndag passar bra för ändamålet att göra fler.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar