lördag 8 december 2012

Flitiga fingrar och passiva plugghjärnceller

Det här har blivit en långhelg för mig. Det var en långhelg jag hade tänkt att jag skulle plugga väldigt mycket på, men jag har helt enkelt inte orkat. Allt är verkligen extra rörigt just nu och jag tror att jag behövt ta igen mig lite. Det faktum att jag inte vaknat förrän kl 10 de senaste dagarna tyder på det.
Jo, jag har i alla fall gjort lite saker som har med skolan att göra. Jag har bland annat förberett lite inför ett av seminarierna, det som vi har nästa vecka, och även inför presentationen av T6-arbetet.
I övrigt har jag erövrat andra kunskaper istället. Det har blivit mer läsning i boken Impotensmadrassen om diverse omysiga gifter som vi har omkring oss hela tiden utan att vi vet om det. (Eftersom vi har miljömedicin där sådant ingår även på stadietentan kan man ju absolut se det som att plugga). Jag har även passat på att lära mig lite nya virkningstekniker och gjort lite knäck, saltkola och saffransskorpor. Knäcken, som i och för sig var en liten sats, har jag mer eller mindre redan smällt i mig. Saffransskorporna däremot får bli mitt bidrag till morgondagens adventsmarknad i Vidingsjö kyrka. Som medlem i internationella gruppen ska vi stå vid vårt brödbord och förhoppningsvis sälja en hel del. Pengarna går sedan till Svenska Kyrkans Internationella arbete. Det känns bra att jag kan bidra lite, i alla fall indirekt, till deras arbete och årets julkampanj: Ge alla barn en framtid utan våld.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar