onsdag 2 januari 2013

Plugg och pussel

Gott nytt år, får jag önska er! Då var det 2013 och allt känns som vanligt, ungefär. Nyår firade vi hos mor och far tillsammans med dem och lillasyster och hennes kille. Det var en trevlig kväll med dubbla förrätter och nästan dubbla efterrätter. Huvudrätten och antalet spel vi spelade under kvällen var dock "bara" en.


Under de få dagarna vi har bott i stugan har vi haft ganska fullt med folk här under olika kvällar, vilket är väldigt roligt. Igår var ytterligare ett par här på middag och förra veckan hade vi folk från både min och Mattias familj här eftersom han fyllde år. Han bakade mer eller mindre hela dagen och även svärmormor hade med sig lite bakat, så det blev en liten buffé med kakor.

I övrigt försöker jag mig på det här med att plugga. Det går ganska hyfsat, även om jag inte varit så grundlig som jag kanske borde. Idag har jag i alla fall sista dagen på tenta-p-schemat innan repetitionsdagarna som har växt från tre till fem eftersom jag jobbat in två tenta-p-dagar under veckan (halvt medvetet och halvt omedvetet). Det känns bra att ha några extra dagar att titta tillbaka på det som jag vet att jag har lite svårt med.

Det känns också bra att ha lite mer tid för annat också, som att lägga pussel. Det tog mig och maken nu knappa tre dagar att lägga ett 1000-bitarspussel vi hämtat hem från mormor och morfar och jag är redan sugen på att lägga mer. Det var väldigt många år sedan jag lade pussel sist och jag hade glömt bort hur roligt det faktiskt är.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar