måndag 28 januari 2013

Tenta-trofé!

Igår tänkte jag tillbaka på veckan som gick och fick för mig att jag inte hade gjort särskilt mycket. När jag tänkte igen, insåg jag att jag nog hade fel första gången.
Under veckan har jag fortsatt med mitt T6-arbete. Det är kul och rullar på ganska så bra, men nu verkar det som att vi får göra om lite och därmed fördubbla mängden data som jag ska gå igenom. Vi får se hur det går med det. Som tur är verkar det gå snabbare än beräknat att göra det som ska göras och det är ju en fördel i det här läget.
I onsdags när jag satt och jobbade kom det där mailet jag väntat på, men inte velat se: mailet om resultatet på stadietentan. Jag tror aldrig att min puls har gått upp så mycket så fort och jag läste knappt mailet innan jag rusade till vår terminssekreterare för att få ut min tenta. 1,5 poäng, det var den lilla marginalen, men jag klarade mig. Det känns väldigt bra, eftersom jag hade räknat med en omtenta.
För att fira det hela gick jag och maken ut och åt i fredags kväll. Vi gick till BK Living Room och åt trerätters (något jag inte brukar göra så ofta). Det blev jordärtsskockssoppa till förrätt, lamm på tre sätt till varmrätt där det ingick en liten köttgryta som skulle kunna vara en av de godaste grytor jag har ätit, och ingefärs- och kardemumma-crème brûlée till efterrätt. Det var längesedan jag var så fruktansvärt mätt som efter den middagen. Tyvärr nästan outhärdligt mätt. Kvällen avslutades med en trevlig film hemma i lägenheten. En värdig avslut på preklin och stadium II, tycker jag.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar