måndag 7 januari 2013

Tenta-trött, -tom och -trängd

Sista dagen innan tentan och det känns inte toppen. Jag hade en hel del repetitionsdagar på mig men de försvann i allmänt fikande med trevliga människor och i sömn. Under de tre senaste dagarna har jag somnat mitt på dagen och sovit några timmar för att sedan sova under väldigt många timmar även på natten. Eftersom jag även haft ont i huvudet, ont i halsen och lite feberkänsla (dock utan reell feber) är min tanke att det är min vinterförkylning som väntar på att få komma ut, den har nämligen inte kommit än. Hursomhelst är det mäkta irriterande att somna under tiden en pluggar och det har gjort att jag inte alls kommit så långt jag velat under de här dagarna.
Det har varit mycket annat de här dagarna med packning av saker i gamla lägenheten och planering inför flytten. Jag lovar mig själv att jag aldrig ska flytta mer under stadietenta-p...

Jag har också börjat planera lite för nästa termin, även om mycket får vänta tills jag har träffat min handledare i slutet av veckan. Något som förutom T6 ska bli spännande är att jag ska läsa en extrakurs. Jag provade på det för tre terminer sedan, då en kurs i medicinsk teknik som inte riktigt var min grej, och nu ska jag försöka igen. Denna gång är det en 7,5 hp-kurs i elementär kördirigering på Uppsala universitet. Den är på kvartsfart, distans med två träffar i Uppsala. Jag tror det kommer bli roligt, och svårt. Det ska bli roligt att få göra något som har med något helt annat än medicin att göra och jag får dessutom en ursäkt för att hälsa på min fina Uppsala-vän H. Men först: Tentan med stort T som jag vet att jag inte har pluggat tillräckligt till. Försöker i alla fall trycka in lite sista information med en sång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar