söndag 15 december 2013

Vinter - vinter i Vina

Idag är det ett år sedan vi fick tillträde till vår lilla stuga. Det är ett år som har gått väldigt fort och det har som tur är hänt lite i stugan sedan dess. Jag kommer ihåg att de första veckorna var det väldigt kallt här och dessutom väldigt kalt eftersom vi inte hade särskilt mycket möbler än. Vi har i och för sig ännu inte fått upp några gardiner, men möbler har vi i alla fall fått upp. Köket är nästan klart nu, det är bara en fläktkåpa och en ny bänkskiva som ska på plats.
Idag hade vi lite fika, lite för att tacka dem som tagit hand om vår katt när vi varit borta, men det blev ju ändå lite som ett ettårsfirande av huset.


Köket förberett för fika för åtta.
För ett år sedan hade vi beiga väggar, vita luckor och ett rutigt plastgolv i köket. Nu har vi vita panelväggar, ett trärent golv och turkosa luckor.Vi har också fått upp lite mer saker på väggarna. (Och fått en katt.)


I sovrummet hade vi tältsängar och en galge med julgransljus som prydnad. Nu har vi en riktig säng med ekologiska madrasser, täcke, kuddar och sängkläder. Det ska dock sättas upp en ny tapet, någon gång.I vardagsrummet hade vi bara en soffa och ett fårskinn i stort sett. Nu har de fått sällskap av bord, bokhylla, sideboard och en "ny" fåtölj. Det fattas dock själva "matsalsdelen", som är utanför bild till vänster. Den delen har tills för någon vecka sedan fått tjäna som kök, men till sommaren kanske det kan vara klart. Hoppas jag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar